Malzemeler
2 adet tavuk göğsü
1 adet soğan
1 yemek kaşığı margarin
3-4 adet biber
2 adet domates
2 adet patlıcan
2 adet patates
Tuz
Karabiber
Yapılışı
- Tavuk göğüslerini istediğiniz büyüklükte doğrayın. Soğan çok ince kıyarak erimiş bir yemek kaşığı margarinde kavurun
- Tavuğu ilave edin ve tavuğun rengi değişince içine biber ve domatesleri ekleyin. Tuz ve karabiberi ekleyerek pişmeye bırakın.
- Patlıcanları alacalı olarak soyun. Patlıcan ve patatesleri küp doğrayın.Kızgın yağda patlıcan ve patatesleri kızartın. Ocakta pişen tavuklu yemeğe ilave ederek karıştırıp servis yapın.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder