4 Ekim 2015 Pazar
Yoğurtlu Kuşbaşı Et Tarifi
Malzemeler
250-300 gr kuşbaşı et
Yarım su bardağı haşlanmış nohut
3-4 küp doğranmış patates
1 su bardağı yoğurt
1 adet yumurta
3 yemek kaşığı tereyağ
Nane
Tuz
Yapılışı
Kuşbaşı etleri ve nohutu üzerine su koyarak haşlayın. Pişmesine yakın patatesleri ilave edin ve patatesler yumuşayana kadar pişirin. Yoğurt ve yumurtayı ayrı bir yerde çırpın, yemeğin suyundan alarak pürüzsüz hale gelene kadar karıştırın. Bu karışımı yemeğe ilave ederek 2-3 dakika daha kaynatarak ateşten alın. Tereyağını tavada eritip nane ilave ederek yemeğin üzerine dökün ve servis yapın.
Afiyet olsun.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder