18 Eylül 2015 Cuma
Baharatlı Tavuk
Malzemeler
4-5 adet Tavuk Göğsü
1-2 yemek kaşığı zeytinyağ
Tuz
Kırmızı pul biber
Nane
Kekik
Yapılışı
Tavuk göğüslerini suda yıkadıktan sonra (eğer tavuk göğüsleri kalınsa ortadan ikiye kesip inceltiyoruz) ince uzun şeritler halinde kesiyoruz. Tencereye zeytinyağını koyarak ince kestiğimiz tavuk göğüslerini ekliyoruz. Etler kendi suyunu salıp çekinceye kadar zeytinyağında kavuruyoruz. Kavrulmasına yakın içine tuz, kırmızı pul biber, nane ve kekiği ekleyerek 1-2 dakika daha kavuruyoruz.
Afiyet olsun.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder