14 Mart 2018 Çarşamba

Kapuska Yemeği Tarifi




Malzemeler

1 kilo lahana (doğranmış)
1 adet soğan
3-4 yemek kaşığı zeytinyağ
1 yemek kaşığı domates salçası
2-3 yemek kaşığı bulgur
Tuz
Pul biber
Su

Yapılışı


  1. Tencereye zeytinyağını koyun. İçine küp doğranan soğanları ekleyerek, soğanları kavurun. Domates salçasını ilave ederek salçayı da kavurun. 
  2. Ardından doğranmış olan lahanaları ilave edin ve karıştırın. Tencerenin kapağını kapatın ve kısık ateşte bulguru, tuzu, pul biberi ve ve üzerine çıkacak kadar suyunu ilave ederek kısık ateşte 15-20 dakika daha pişirin.
  3. Yemeğiniz servise hazır.
Afiyet olsun.

Hiç yorum yok: