Malzemeler
1 yemek kaşığı fesleğen sos
1 diş sarımsak
1 adet doğranmış domates
1 küçük soğan
1 çay kaşığı köri sos
Tuz
Karabiber
2 yemek kaşığı krema
50 gram tereyağ
Fesleğen Sos İçin
50 gram dövülmüş ceviz içi
50 gram dövülmüş fındık içi
2 diş ince kıyılmış sarımsak
1 kahve fincanı sıvı yağ
Tuz
Karabiber
1 yemek kaşığı kıyılmış taze fesleğen
Yapılışı
- Fesleğen sosu için bütün malzemeyi rondoda iyice karıştırın.
- Erişteyi makarna gibi haşlayın. ve süzün. Erişteye domates, sarımsak, soğan köri sos ile harmanlayın.
- Üzerine hazırlanan sostan dökerek servis edin.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder