Malzemeler
1 paket makarna
2-3 yemek kaşığı sıvı yağ
4-5 adet taze soğan
1 adet salçalık kırmızı biber
2-3 diş sarımsak
250 gram mantar
2 çay kaşığı kuru fesleğen
200 ml krema
Rendelenmiş parmesan peyniri
Tuz
Yapılışı
- Makarnayı haşlayarak, süzün. Kırmızı salçalık biberi uzun jülyen olarak, soğan, mantar ve sarımsakları küp olarak doğrayın.
- Bir tencerede sıvı yağı kızdırarak bütün sebzeleri bu yağda soteleyin. Krema ve tuzu ekleyerek karıştırın.
- Makarnayı ve fesleğen, parmesan peynirini de ekleyerek 1-2 dakika peynir eriyene kadar bekleyin.
- Soğumadan servis yapın
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder